
Jaungada brančs 4 pers. / 140 €
SALĀTI
• Lapu salāti ar pikantajiem kalmāriem, meloni, jūras zāli un Vidusjūras mērci ½ kg
• Salāti ar ceptu sieru, marinētiem bumbieriem, granātābolu dresingu un drupinātiem riekstiem ½ kg
• Pupiņu salāti ar bekonu, svaigu gurķi, papriku un puravu ½ kg
UZKODU IZLASE
• Astoņkāja carpaccio ar saulē kaltētu tomātu – citronu salsu un estragona aioli ~150gr
• Mini velingtoni 4 gb
• Volavāni ar kūpināta laša musu un foreļu ikriem 4 gb
• Kartupeļu pankūciņas ar vasabi – mārrutku krēmu un m/s lasi 8 gb
• Pīļu aknu terīne ar rozmarīna sviestu un brioš maizi ~200gr
• Butterfly garneles kokosa panējumā ar čilli mērci ~200gr
• Tortiljas ar plūkātu cūkgaļu un garšaugu svaigsieru 2 gb
PAMATĒDIENI
• Zandarta rulete ar tīģergarnelēm (4 gb), citronzāli un dārzeņu sautējumu itāļu gaumē (baklažāns, burkāns, olīvas, sarkanais sīpols, turku zirņi, paprika)
• Truša gaļas balotīne (4 gb) ar zaļumu sviestu un saldkrējuma – baltvīna mērcē sautētiem savojas kāpostiem ar bekonu un mini kartupelīšiem